mandag den 30. august 2010

Fødselsdag og krukkede prinsesser...hiphip hurra!

Tænk, så gik der næsten et år, før man fik tid og overskud til at skyde bloggen igang. Med stort hus, 3 børn, en forstående husbond,vovse m.m samt en kollektion der står lige for døren, er det ikke altid let at finde tid. Men jeg glæder mig helt vildt til at fortælle om livet bag kulliserne.

I dag er dagen gået med en fantastisk pigefødselsdag. Deltagerne var 8 meget selvstændige prinsesser...min egen lille fotomodel incl. Hun var faktisk æresgæsten , idet hun fyldte 7 år i lørdags.  Og hvad laver man så med sådan en flok tøser? Ja ideerne var mange og endnu flere af dem total urealistiske. Først skulle pigerne hentes i Sfo, hvilket min mand var perfekt til. Og  humøret var højt, da de trådte ind af døren . "Nej sikken en fin kjole", sagde en af pigerne. Hun hentydede til mit blomstrede forklæde, for jeg stod og bagte pandekager i stakkevis. Var selvfølgelig ikke blevet færdig, for jeg var startet 1 time for inden med indkøb og bagning af boller. Men med den rette ånd og et godt overblik,er der da heller ikke grund til at starte før.Hmmm..
Well, pigerne fik tiden til at gå med at pakke gaver op og tjekke værelset ud. Og gaverne var bestemt gode og kreative. Imens fik jeg designet en bollekagekone med glasur og slik og snørebåndsfrisure. Pludselig slog det mig: Nogle af gæsterne måtte ikke spise slik. F... Nå, vi pillede det af igen og jeg fik af vide, at der fandtes halal slagtet slik !  Okay, så har man hørt den med. Gu ved hvor man køber det henne?? Kan forestille mig en vingummibamse hænge og dingle...

Efter bollekagedame og varm kakao med flødeskum ( som iøvrigt alle skulle have- men kun 3 drak) var pigerne som sunket i jorden. Resultat: Et værelse total boombet. Ting Astrid ikke anede, hun ejede, dukkede pludselig op igen. Utroligt så hurtigt kurve kan tømmes...
Det blev så også Astrid for meget, så alle blev smidt ud i det gode vejr læs:SOL SOL SOL. Her spillede vi alle kinesisk rundbold. For dem som ikke kender det, ridser vi lige reglerne kort op her:
" Alle mand står i en stor rundkreds med ca. 1 m. imellem. Er man flere end 7 deltagere, kan man med fordel spille med to bolde.Man skyder så en bold til sidemanden. og han sender den videre til næste mand. Hvis man ikke griber  bolden, skal man løbe en runde  om alle deltager og nå tilbage til sin plads, inden  bolden kommer forbi ens plads igen. Når man det ikke, skal man løbe igen. "
En sjov leg for både voksne og børn. man får helt sikkert rørt lattermusklerne grundigt.

Så blev der spillet haj efter guldfisk, og en masse andre lege jeg aldrig havde hørt om, læst historie om "Den grådige kat", ( alle børnene skulle huske rækkefølgen på dem som blev spist af katten) Sulten meldte sig igen og så blev der  spist pandekage med masser af jordbær syltetøj. Min mand og jeg blev spændt op i en hoppeelastik og alle skulle igennem  12 hop. Kan varmt anbefale at have tykke strømper på .

Men det er utroligt så godt piger i den alder husker. Alle havde en forventing om skattejagt, for det havde vi lavet sidste år. Så mon ikke man skal gå i tænkeboks til næste år. Min mand lavede engang en skattejagt for min søn og hans klassekammerater. Kælderen indgik  i  jagten, og min man gjorde dem så bange inden, at de var ved at gøre i bukserne dernede. Min søn er stadig ikke vild med at gå i kælderen om aftenen. Og han er 12 år.

Nå, ny dag truer imorgen. varer skal færdigproduceres og MASSER af nye varer ligger klar til at blive fotograferet. Glæd jer til at se den nye kollektion , de nye tørlæder, hårpynt og meget andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar